Skip to content
Toivo Golf

Junioreiden Green Card – Suoritus Jyväs-Golf

Ajankohta

pe 28.06.2024    
12:00 - 14:30

Hinta

Ei varattavissa

Paikka

Jyväs-Golf
Keljonlahdentie 11, Jyväskylä, 40500

Varaustilanne

Vapaita paikkoja 3/9

Junioreiden Green Card -suoritukseen saavat osallistua Jyväs-Golfin junioreiden harjoitusryhmissä sekä junnuleirillä olleet lapset.

Suorituksen kesto on 2,5h ja osallistujamäärä 4 – 9 hlö. Kurssilla kerrataan kaikkien golflyöntien perusteita sekä opetellaan tärkeimmät golfin pelisäännöt kentällä toimimiseen. Kurssilla saa käyttöön kaikki tarvittavat golfvälineet mutta mikäli omat golfmailat löytyy, kannattaa ne ottaa mukaan!

Ennen kurssia: Ilmoittautuessa kaikille osallistujille toimitetaan ennakkomateriaalit, joiden avulla voi tutustua golfin perussääntöihin, golf-sanastoon ja lajikulttuuriin. Vanhempien kanssa on tärkeää käydä materiaalit läpi.

Kurssilla: Opetellaan golfin peruslyöntejä kuten puttia, chippiä, bunkkerilyöntiä sekä rauta- ja puumailalyöntejä. Lisäksi pelataan harjoituskentällä ja käydään käytännössä läpi tärkeimmät sääntö- ja etikettiasiat. Kurssin päätteeksi jokainen osallistuja saa Green Cardin.

Kurssin jälkeen: Kannattaa harjoitella säännöllisesti kurssilta opittuja asioita. Ensimmäiselle pelikierrokselle mennään oman vanhemman tai muun jo golfia harrastavan pelaajan kanssa, jolloin varmistutaan oikeasta pelinopeudesta ja muiden pelisääntöjen noudattamisesta.

Suorituksen hinta: 50€

Jyväs-Golfin jäsenyys: 60€ (valinnainen)

Ilmoittaudu

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.