Golfopetus Toivo

Aloita Golf!

Suorita Green Card

Paras tapa aloittaa golf on osallistua alkeiskurssille. Järjestämme touko-syyskuun ajan viikottain yhden päivän (5h) alkeiskursseja Jyväskylässä ja Hankasalmella.

Kurssilla opetellaan golfammattilaisen johdolla yleisimpien golflyöntien tekniikoita ja käydään läpi muut oleelliset golfin harrastamiseen liityvät asiat. Kurssin tavoitteena on, että jokainen osallistuja oppii etenemään ja toimimaan golfkentällä turvallisesti yhteisiä pelisääntöjä noudattaen.

Kurssin kesto on 5 tuntia ja osallistujamäärä 4–12 henkilöä. Mikäli osallistujia on yhdeksän tai enemmän, on kurssilla kaksi opettajaa. Pienemmillä osallistujamäärillä yksi opettaja. Kurssin päätteeksi jokainen osallistuja saa ”golfkentän ajokortin” eli green cardin. Kurssihintaan sisältyy kurssi ja green card -suoritus.

Tulevat kurssit

Kursseja järjestetään vain kesällä ja kurssi-aikataulut julkaistaan helmi-maaliskuun aikana. Jyväs-Golfin kursseille voi ilmoittautua suoraan ajanvarauksen kautta. Revontuli Golfin kurssit löytyvät täältä: https://www.revontuli.fi/fi/golf/opetus/aloita-golf/

Green Cardin suorittaminen yksityisesti

Green Cardin voi suorittaa yksityisesti, jos lajin perusteita on opiskellut esimerkiksi kokeneemman golfin harrastajan kanssa. Yksityisessä Green Card -suorituksesessa saat ammattilaisen vinkit lyöntitekniikkaan ja kertauksen tärkeimmistä sääntö- ja etikettiasioista. Suorituksen kesto on yhdelle henkilölle 1,5 h ja kahdelle tai kolmelle henkilölle 2,5 h. Suoritusaika sovitaan henkilökohtaisesti.

Green Card-kurssien hinnat

  • Aikuinen 120 €
  • Opiskelija 100 €
  • Juniori (-03 tai myöh. syntyneet) 90 €

”Tykkäsin opetustyylistä. Huomioon otettiin koko persoona ja lempeän jämäkäsi pyrittiin ohjaamaan ohjattavaa toivottuun suuntaan. Positiivinen palaute tuli luontevasti ja ei-toivotusta lyöntitavasta tuli palaute minulle sopivalla tavalla.”
Lue lisää palautteita