Skip to content
Toivo Golf

Golfopetus Toivo

Aloita Golf!

Suorita Green Card

Paras tapa aloittaa golf on osallistua alkeiskurssille. Järjestämme touko-elokuun ajan viikottain yhden päivän (5h) pituisia alkeiskursseja Jyväskylässä, Hankasalmella ja Kangasniemellä.

Kurssilla opetellaan golfammattilaisen johdolla golflyönnin tekniikkaa ja käydään läpi kaikki oleelliset golfin harrastamiseen liityvät asiat. Kurssin tavoitteena on, että jokainen osallistuja oppii etenemään ja toimimaan golfkentällä turvallisesti yhteisiä pelisääntöjä noudattaen.

Kurssin kesto on viisi tuntia ja osallistujamäärä kentästä riippuen 4–10 henkilöä. Kurssin päätteeksi jokainen osallistuja saa ”golfkentän ajokortin” eli green cardin. Tervetuloa aloittamaan golfharrastus!

Kesän 2024 kurssit ja hinnastot

Green Cardin suorittaminen yksityisesti

Green Cardin voi suorittaa yksityisesti jos lajin perusteita on opiskellut esimerkiksi kokeneemman golfin harrastajan kanssa. Yksityisessä Green Card -suorituksesessa saat ammattilaisen vinkit lyöntitekniikkaan ja kertauksen tärkeimmistä sääntö- ja etikettiasioista. Suorituksen kesto on yhdelle henkilölle 1,5 h ja kahdelle tai kolmelle henkilölle 2,5 h. Suoritusaika sovitaan henkilökohtaisesti. Hinta on sama kuin normaalikurssilla. Ota yhteys opetus@toivogolf.fi

Green Card -kurssin materiaalit

Lataa täältä opas green card -kurssille! Paketti sisältää hyödyllistä perustietoa golfista.

”Äärettömän mukava ja hyvä kokemus. Harjoittelusta on tullut mukavaa!”