Golfopetus Toivo

Golfia yrityksille

Golfia yrityksille

Järjestämme golfaiheisia yritystilaisuuksia henkilöstöllesi, asiakkaillesi tai vaikkapa yhteistyökumppaneillesi. Tapahtumissamme on rento meininki ja asiantunteva golfohjaus. Tervetuloa viettämään mukava päivä golfkentällä!

Golfiin tutustuminen 2h

Suosituin golfaiheinen yritystapahtumamme on kahden tunnin golfiin tutustuminen. Se on helppo ja hauska tapa kokeilla golfia ohjatusti. Hintaan sisältyy kahden tunnin ohjattu golfkokeilu sekä kaikki tarvittavat golfvälineet ja pallot.

4-9 henkilöä

€/hlö
alv 0%

30

10-16 henkilöä

€/hlö
alv 0%

27

17+ henkilöä

€/ryhmä
alv 0%

450

Green Card -kurssi 5h

Mikäli haluatte saada työntekijänne tai yhteistyökumppaninne golfin harrastajiksi, on Green Card kurssi oiva vaihtoehto. Kurssilla harjoittellaan kaikkia golfpelin tärkeimpiä osa-alueita, tutustutaan golfkentän kulttuuriin sekä tärkeimpiin sääntöhin ja etikettiin. Kurssin päätteeksi jokainen osallistuja saa Green Cardin ja on valmis aloittamaan golfharrastuksen!

4-10 henkilöä

€/hlö
alv 0%

120

Omanlainen golftapahtuma

Yritystapahtumat voidaan räätälöidä juuri teille sopivaksi. Jos porukastanne löytyy jo golfia harrastavia henkilöitä, muokataan opetukset sen mukaisesti. Samoin jos haluatte yhdistää päivään pelit tai ruokailut niin autamme järjestelyissä. Ota yhteyttä niin suunnitellaan teille ikimuistoinen golfpäivä!

”Tunnit oli suunniteltu monipuolisiksi, mielenkiintoisiksi ja vaihteleviksi. Erityisesti olen tyytyväinen siihen, että lyönnin ongelmakohtia havainnollistettiin erilaisilla tavoilla. Jos ensimmäinen ei mennyt kaaliin, niin ei hakattu päätä seinään, vaan annettiin uusi mielikuva ja harjoite.
Lue lisää palautteita