Golfopetus Toivo

Golfia yrityksille

Golfia yrityksille

Järjestämme golfaiheisia yritystilaisuuksia henkilöstöllesi, asiakkaillesi tai vaikkapa yhteistyökumppaneillesi. Tapahtumissamme on rento meininki ja asiantunteva golfohjaus. Tervetuloa viettämään mukava päivä golfkentällä!

Golfiin tutustuminen 2h

Suosituin golfaiheinen yritystapahtumamme on kahden tunnin golfiin tutustuminen. Se on helppo ja hauska tapa kokeilla golfia ohjatusti. Hintaan sisältyy kahden tunnin ohjattu golfkokeilu sekä kaikki tarvittavat golfvälineet ja pallot.

4-9 henkilöä

€/hlö
alv 0%

30

10-16 henkilöä

€/hlö
alv 0%

27

17+ henkilöä

€/ryhmä
alv 0%

450

Green Card -kurssi 5h

Mikäli haluatte saada työntekijänne tai yhteistyökumppaninne golfin harrastajiksi, on Green Card kurssi oiva vaihtoehto. Kurssilla harjoittellaan kaikkia golfpelin tärkeimpiä osa-alueita, tutustutaan golfkentän kulttuuriin sekä tärkeimpiin sääntöhin ja etikettiin. Kurssin päätteeksi jokainen osallistuja saa Green Cardin ja on valmis aloittamaan golfharrastuksen!

4-10 henkilöä

€/hlö
alv 0%

120

Omanlainen golftapahtuma

Yritystapahtumat voidaan räätälöidä juuri teille sopivaksi. Jos porukastanne löytyy jo golfia harrastavia henkilöitä, muokataan opetukset sen mukaisesti. Samoin jos haluatte yhdistää päivään pelit tai ruokailut niin autamme järjestelyissä. Ota yhteyttä niin suunnitellaan teille ikimuistoinen golfpäivä!

”Asiaan paneuduttiin hyvällä intensiteetillä, eikä yritetty saada kaikkia samaan muottiin, ”omien vahvuuksien kautta”.”
Lue lisää palautteita