Golfopetus Toivo

Juniorivalmennus

Juniorivalmennus

Junioritoiminta on lähellä sydäntämme. Järjestämme ohjattua golftoimintaa kaikenikäisille ja -tasoisille junioreille. Aktiivijunioreita varten on Pelaaja-Akatemia, joka tarjoaa laajaa ja ympärivuotista valmennusta. Lisäksi kesäisin vastaamme Jyväs-Golfin junioriohjauksista, jossa pyöritämme kolmea eritasoista harrasteryhmää.

Pelaaja-Akatemia (joulu-syyskuu)

Akatemia valmennus sisältää vuodenajasta riippuen 2-4 pienryhmäharjoitusta viikossa sekä säännölliset yksityistunnit. Talviaikana ohjelmassa on golfharjoittelun lisäksi fysioterapeutin kahdesti viikossa vetämät fysiikkaharjoitukset. Kesällä valmennuksen pääpainopiste on lajiharjoittelussa.

12v–21vAkatemia: haastajat (hcp alle 20)150 €/kk
15v–24vAkatemia: edustus (hcp alle 10)150 €/kk

Jyväs-Golfin Golfkoulu (touko-elokuu)          

Golfkoulussa harjoitellaan golftaitoja iloisessa ilmapiirissä osaavien ja innostuneiden junioriohjaajien ohjauksessa! Harjoituksia on kesäkaudella 1-2 kertaa viikossa. Harjoitusaikataulut ja hintatiedot julkaistaan kevät-talvella.                                                                              

7v–16vAloittelijat hcp 50 + 
9v–18vHarrasteryhmä hcp 36 +
11v-18vHarrasteryhmä hcp alle 36

Junioreiden yksityisopetus (-03 ja myöhemmin syntyneet)

Yksityistunti30 min30 €
Yksityistunti45 min40 €
Yksityistunti60 min50 €

Varaa yksityistunti

Netistä löytyy vain osa vapaista ajoista. Mikäli sopivaa aikaa ei löydy, ota yhteys puhelimella tai sähköpostilla. (Nettiajanvarauksessa näkyvät hinnat eivät koske junioreita.)

”Harjoitteet vastasivat erinomaisesti tavoitetta ja henkilökohtainen opastus myös.”
Lue lisää palautteita