Skip to content
Toivo Golf

PGA Golf Pro

Tatu Toivo

Tatu Toivo

Aloitin golfin 90-luvun lopulla Jyväs-Golfissa. Golf vei heti mukanaan ja lapsena kesäpäivät kuluivat aamusta iltaan Sippulassa. Aloin kilpailemaan juniorisarjoissa heti vuosituhannen alussa ja reilun kymmenen vuoden harjoittelun ja kilpailemisen jälkeen siirryin ammattilaiseksi vuonna 2012.

Samaan aikaan aloin tehdä osa-aikaisesti golfopetustöitä Laukaan Peurunkagolfissa. Pikkuhiljaa golfin opettaminen alkoi ottaa suurempaa roolia ajankäytössäni ja oma golfharjoittelu alkoi hiipua. Niinpä vuonna 2017 lopetin kilpailemisen ja siitä alkaen olen toiminut täysipäiväisesti golfopettajana.

Opettaminen

Pohjaan opettamiseni vahvasti omaan pelaajataustaani. Reilun kahdenkymmenen vuoden aikana olen saanut oppia useilta eri huippuvalmentajilta ja pelaajilta. Oman kilpaurani ja eri valmennusfilosofioiden pohjalta minulle on muotoutunut oma käsitykseni golfista. Golfopettajana haluan, että pelaajat taitotasosta riippumatta löytävät golfista onnistumisen ilon kehittyessään. Valmennuksessani saat yksilöllisiä vinkkejä pelisi kehittämiseen ja opit ymmärtämään lyöntitekniikkaasi paremmin.

Koulutus

PGA Ammattivalmentajatutkinto 2018
PGA Golfopettajakoulutus 2017 – 2018
Suomen Golfliitto, Assistant Trainer –koulutus 2013
Suomen Golfliitto, Golfohjaajakoulutus 2011
Suomen Golfliitto, Golfohjaajan peruskurssi 2010
Jyväskylän kauppaoppilaitos, Merkonomi 2008

Ota yhteyttä

opetus@toivogolf.fi
050 495 4616

”Tatu löysi hyviä mielikuvia ja vertauksia muiden lajien / liikkeiden kautta, millä pääsi hyvälle mitä harjoituksella haettiin. Videoiden käyttö toimii ainakin omalla kohdalla hyvin, koska muuten ei saa ’kiinni’ ajatuksesta.”