Skip to content

Junioriohjaajat

Junioriohjaajat

Jori Haatainen

Olen kotoisin Savosta ja muutin vuonna 2020 Jyväskylään. Golfiin pääsin tutustumaan ensimmäisen kerran kun isäni vei minut golfkentälle vuonna 2009 ja sillä tiellä olen pysynyt. Olen juniorista saakka kilpaillut golfissa ja sydän sykkiin edelleen kilpakentille. Junioriohjauksia olen ollut vetämässä kesästä 2021 alkaen!

Mark Nikula

Nuorempana en ajatellut golfin olevan minun lajini koska minulla oli paljon muitakin harrastuksia. Kuitenkin aina kun isäni meni golffaamaan oli minulla kova hinku päästä mukaan. Vuonna 2019 päätin vihdoin mennä Green Card -kurssille, jonka jälkeen golfkärpänen puraisi ja kovaa. Vaikka golfia on tullut harrastettua vasta muutama vuosi on kokemusta tarttunut jo runsaasti sillä käytän päivittäin enemmän aikaa golfin parissa kuin kehtaan myöntää.

Opiskelen tällä hetkellä Vierumäellä liikunnan ohjaajaksi ja unelmani on päästä tulevaisuudessa työskentelemään golfin parissa ammattikseni.

”Tykkäsin opetustyylistä. Huomioon otettiin koko persoona ja lempeän jämäkäsi pyrittiin ohjaamaan ohjattavaa toivottuun suuntaan. Positiivinen palaute tuli luontevasti ja ei-toivotusta lyöntitavasta tuli palaute minulle sopivalla tavalla.”