Golfopettaja

Tommi Tuhkanen

Tommi Tuhkanen

Ensikosketukseni golfiin sain lapsuudessani 90-luvun lopulla Kuopion maaseudulla, jossa kaverini isä oli innokas golfari. Ihmettelimme hänen rautamailojaan sekä pieniä kivikovia valkoisia palloja. Iltaisin televisiosta ihaillen katsoimme, kun Tiger Woods ja Phil Mickelson taistelivat kuvankauniilla golfkentällä suuren yleisön edessä lyöden mitä komeampia draiveja ja tarkempia lähestymislyöntejä.

Heti perään loppukesästä 2016 olin ensimmäistä kertaa ykköstiillä green card -kurssin juuri suorittaneena. Täynnä intoa löin unohtumattoman ensimmäisen draivini suoraan (naapuri)väylälle kuusirykelmät ja vesiesteet väistäen. Siitä päivästä lähtien golf vei minut täysin mennessään ja kesällä 2020 löysin itseni opettamasta uusia golfareita Jyväs-Golfin ja Revontuli Golfin green card -kursseilla. Tiesin heti, että tämä on minun juttuni.

Opettaminen

Koska olen opetellut golfin aikuisiällä ja minulla on hyvässä muistissa golfin ensiaskeleet, koen että ymmärrän erityisen hyvin uuden harrastajan lähtökohdat golfin opettelemiseen. Laadun takaamiseksi kurssit on suunniteltu yhdessä PGA Pro Tatu Toivon kanssa. Nämä asiat yhdistettynä loputtomaan intohimooni golfia kohtaan takaavat sen, että kursseillani jokainen saa hyvät eväät golftaipaleen alkuun.

Koulutus

Suomen Golfliitto, Golfohjaajan peruskurssi 2019
Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu, kauppatieteiden kandidaatti 2017

Ota yhteyttä

tommi.tuhkanen@toivogolf.fi
050 492 0919

Tommi vetää kursseja kesäkaudella Revontuli Golfissa, Puulagolfissa ja Jyväs-Golfissa.

”Opetuksen rakenne oli hyvin suunniteltu ja johdonmukainen. Ryhmäkoko oli pieni, joten jokainen osallistuja sai hyvin henkilökohtaista ohjausta.”
Lue lisää palautteita